Tak for i år!

Det nordiske mærke for JOTA-JOTI for 2017

Så er JOTA-JOTI overstået for i år. QSL-kortene er skrevet og antennerne er pakket sammen. Venskaber er blevet knyttet — på tværs af grupperne, og forhåbentlig også til spejdere andre steder i landet og på kloden.

Alle deltagere mangler et eller flere mærker. Vi venter stadig på PestNord som forhåbentlig leverer dem til os i starten af den kommende uge, hvorefter vil vil sørge for at de når frem til jer hurtigst muligt.

Den sidste dag blev der fremvist et lille spil som nogle af spejderne havde lavet på en BBC Micro Bit. Du kan se kildekoden til programmet her, skrevet i Scratch.

Vi i teamet siger mange tak for i år og glæder os til at se dem af jer der har interesse i arrangementet næste år.


Skrevet 22. oktober 2017 22:13 af boris (C) -- link til nyhed